designpoppe

Hej! Jag är en kille på 22 år och bor i Skåne men blir snart smålänning ;) Jag älskar design, inredning och arkitektur men även mode finns i intresset. Varje dag jobbar jag med heminredning som är mitt brinnande intresse! Hoppas mitt intresse kommer att smitta av sig på er!

Nyheter IKEA 2010

Publicerad 2010-01-08 14:31:00 i IKEA,



Jag har sett IKEAs sommar sortiment 2010 men jag beerättar inte hur! ;) Det var väldigt mycket snyggt och sedan har jag sett lite annat småt och gott som kommer nu fram till mars. Så nu väntar man bara till att allt ska komma så man kan testa och ta på det i butiken.

Sex and the city 2

Publicerad 2010-01-08 12:35:00 i Allmänt,

Då är det dags för mitt första inlägg som bloggare! Jag såg den här trailerna av SATC 2 den verkar vara väldigt glamorös och mycket finna kläder! Så nu vet jag vad den handlar om lite i alla fall. ;)

Ni kan ser trailern här: http://www.sexandthecitymovie.com/ 

Har också fått ett nytt skrivbord det är mycket snyggt och tar inte upp lika mycket av min ytta i rummet!
 

Om

Min profilbild

Designpoppe

Hej! Jag är en kille på 22 år som bor i Skåne men blir snart Smålänning ;) Jag älskar design, inredning och arkitektur men även mode finns i intresset. Varje dag jobbar jag med heminredning, då jag jobbar på IKEA, som är mitt brinnande intresse! Hoppas mitt intresse kommer att smitta av sig på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela